årskort tivoli københavn tivoli gardens

Alt du behøver at vide om Tivoli årskort

Hvert år kommer tusindvis af danskere til Tivoli for at nyde forlystelserne, spise is og drikke øl. Men hvad er egentlig et Tivoli årskort, og hvorfor er det en fordel at have et? I denne artikel vil vi forklare alt, du behøver at vide om Tivoli årskort.

Hvad er et Tivoli årskort?

Et Tivoli årskort er et abonnement, der giver dig adgang til Tivoli i København i et helt år. Du behøver ikke at købe en billet hver gang du vil besøge forlystelsesparken, men kan gå ind gratis så mange gange, du vil. Årskortet giver også adgang til alle de særlige events, der afholdes i Tivoli, f.eks. julemarkedet og Halloween.

Fordele ved at have et Tivoli årskort

Der er mange fordele ved at have et Tivoli årskort. For det første er det en billig måde at besøge forlystelsesparken på, hvis du planlægger at komme flere gange i løbet af året. For det andet giver det adgang til alle de særlige events, der afholdes i Tivoli, f.eks. julemarkedet og Halloween. Endelig er der nogle fordele, der kun gælder for årskortholdere, f.eks. rabat på parkens restauranter og butikker.

Sådan køber du et Tivoli årskort

Få et fuldt overblik over de forskellige årskort til Tivoli hos Oplevelser i København. Der finder du desuden også priser og åbningstider til Tivoli i København.

Prisen på et Tivoli årskort afhænger af, hvilket årskort du vælger. Du kan f.eks. vælge et årskort, der giver adgang til alle dage i året, eller et årskort, der kun giver adgang i weekenderne.

Hvordan bruger du et Tivoli årskort?

Det er nemt at bruge et Tivoli årskort. Du skal bare vise det, når du kommer ind i parken. Du kan bruge det så mange gange, du vil, og det er ikke nødvendigt at bestille tid i forvejen. Et Tivoli årskort er gyldigt i et år fra købsdatoen.

Find mange flere informationer om Tivoli årskort her

Leave a Comment